Om oss

ADHDhälsan är den lilla utmanaren som står för ett nytänkande inom branschen. Vi arbetar enbart online och vår ambition och ledstjärna är att erbjuda lättillgängliga, snabba, moderna och högkvalitativa tjänster. Vi är det fräscha, smidiga och miljövänliga alternativet och som kund är du alltid nära oss. ADHDhälsan är uppbyggd genom att vi tagit russinen ur kakan ifrån både offentlig och privat vård och sedan paketera innehållet i en modern digital lösning. Vi har många års samlad erfarenhet av specialistpsykiatrin och ett genuint intresse för människors välmående och hälsa. Vår drivkraft är att alla, oavsett funktionssätt, har rätt att må bra och bli den bästa versionen av sig själva.

Eric Eklund

Överläkare Eric Eklund har jobbat i många år med neuropsykiatriska tillstånd inom såväl vuxenpsykiatri som barn- och ungdomspsykiatri samt Statens Institutionsstyrelse. Han har ingått i flera läkemedelsföretags expertgrupper avseende behandling av ADHD. Han har även ingått i läkemedelskommitté i flera år. Han är även anlitad som föreläsare vid ett universitet i Dubai.

Martin Zemlicka

Martin är leg. psykolog, specialist i klinisk vuxenpsykologi. Martin har lång erfarenhet ifrån specialistpsykiatrin. Han har ett särskilt intresse för neuropsykiatri och för psykologisk behandling med KBT. Han har gjort en studie på samsjuklighet och ADD/ADHD och deltar i forskningsprojekt kring olika psykiatriska sjukdomar.

Tobias Lihoff

Tobias Lihoff är leg psykolog sedan 2008 och specialiststuderande inom forensisk psykologi. Han har en lång erfarenhet av utredning och bedömning inom olika områden, bland annat rättspsykiatri och beroendevård. Han har även arbetat som konsult med utredning av neuropsykiatriska tillstånd under många år.

För att klara av att hålla korta väntetider har vi utöver basbemanningen tillgång till följande personal:

  • Karin Strömberg, leg psykolog
  • Sara Rodre, leg psykolog
  • Johanna Larsson Friberg, leg psykolog, specialist i neuropsykologi
  • Anna Lihoff Larsen, leg psykolog
  • Nathalie Hult, barn & ungdomspsykolog
  • Sigge B Skårman, leg psykolog
  • Morten Erichsen, leg läkare, specialist i psykiatri

Navigering

Allmänna frågor

Genom att fylla i egenremissen som finns här på hemsidan. Därefter tar vi kontakt med dig. Är du osäker på hur du ska gå tillväga, är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller epost.

Vi vänder oss till barn, ungdomar och vuxna  från 12 års ålder.

För att använda våra tjänster behöver du en välfungerande internetuppkoppling och tillgång till en dator med kamerafunktion, surfplatta eller mobiltelefon. Vår plattform är klassad som en medicinteknisk produkt samt CE-märkt enligt MDR. Videofunktionen är integrerad i systemet och vi följer GDPR. Appen (lanseras i oktober/november) laddar du ner här på hemsidan, via app store eller i playbutiken.

Eftersom vi främst utgår ifrån onlinebaserade tjänster finns det inte några geografiska begränsningar. I de fall patienten önskar fysiska möten är man välkommen till våra fina lokaler i centrala Halmstad.

Oftast är det inte något problem då vi ser våra patienter digitalt. I de fall då fysiska möten blir aktuella måste samtliga mötesdeltagare vara fullt friska och vi håller ett avstånd på minst 1.5 m. På mottagningen finns handsprit och munskydd och personalen är extra noga med hygienrutiner. För att minska risken för smitta på mottagningen kan vi inte ta emot anhöriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer.

info@adhdhalsan.se 
070-845 11 70
telefontid 07.30-08.30 och 16-17

Besöksadress:
Gamletullsgatan 12
30227 Halmstad 

Besöksadress:
Gamletullsgatan 12
30227 Halmstad 

Telefon: 070-845 11 70
telefontid 16-17, mån-fre

info@adhdhalsan.se