Om oss

Våra psykologer, läkare och sjuksköterskor är..

Experter på adhd

Med hög tillgänglighet, värme och professionalitet erbjuder vi dig med neuropsykiatriska tillstånd möjligheten att förstå dina symtom och verktyg att hantera livets utmaningar.

Vi har många års samlad erfarenhet av specialistpsykiatri och ett genuint intresse för människors välmående och hälsa. Vår drivkraft är att alla, oavsett funktionssätt, har rätt att må bra och bli den bästa versionen av sig själva.

Martin är specialistpsykolog och VD för ADHDhälsan. Martin har lång erfarenhet från specialistpsykiatrin. Han har tidigare deltagit i forskning om ADHD och depressioner.

MARTIN ZEMLICKA

VD/Psykolog

Sofia har arbetat som legitimerad psykolog sedan 2013. Som psykolog har hon har framförallt arbetat inom specialistpsykiatrin, men också inom företagshälsovård och primärvård. Nu gör hon primärt ADHD-utredningar för vuxna på ADHDhalsan. Sofia har också en master i ”Digital Management” och arbetar med den digitala utvecklingen av tjänsten utöver psykologarbetet.

SOFIA HJERLING

Psykolog

Överläkare Eric Eklund har jobbat i många år med neuropsykiatriska tillstånd inom såväl vuxenpsykiatri som barn- och ungdomspsykiatri samt Statens Institutionsstyrelse. Han har ingått i flera läkemedelsföretags expertgrupper avseende behandling av ADHD. Han har även ingått i läkemedelskommitté i flera år. Han är även anlitad som föreläsare vid ett universitet i Dubai.

Eric Eklund

Överläkare

Anna har arbetat som legitimerad psykolog sedan 2007. Främst med neuropsykiatriska utredningar inom specialistpsykiatri, men även på BUP.

Anna Lihoff Larsen

Psykolog

Raphael är leg. psykolog med erfarenhet från vuxen-, barn- och ungdomspsykiatri samt som skolpsykolog. Han har utbildat studenter på psykologprogrammet vid Stockholms Universitet om hur man kan utreda och förstå ADHD. Raphaels specialområden som psykolog är ADHD, autism, och att analysera och förändra beteenden.

RAPHAEL SILNICKI

Psykolog

Johanna är leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi-neuropsykologi. Hon är även utbildad i handledning, konsultation och psykologisk coaching. Sedan 2006 har hon arbetat inom vuxenpsykiatri, primärvård, företagshälsovård, missbruksvård och skola. Spetskompetensen är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar med ett extra intresse för autism hos kvinnor.

Johanna L. Friberg

Psykolog

Helena är sjuksköterska sedan 2013 och har jobbat inom specialistpsykiatrin sedan dess, allt från barn- och ungdomspsykiatri till rättspsykiatri. Hon arbetar på ADHDhälsan med läkemedelsuppföljningar.

Helena Lindblom

Sjuksköterska

Karin är leg. psykolog med god erfarenhet ifrån specialistpsykiatrin där hon ägnat sig åt neuropsykiatriska utredningar, bedömningar och psykologisk behandling. Karin har ett stort intresse av neuropsykiatri och tycker mycket om att arbeta med neuropsykiatriska patienter och anhöriga.

Karin Strömberg

Psykolog

Tobias

Tobias är leg. psykolog och specialiststuderande inom forensisk psykologi. Han har en lång erfarenhet av utredning och bedömning inom olika områden, b.l.a. rättspsykiatri och beroendevård. Han har även arbetat som konsult med utredning av neuropsykiatriska tillstånd under många år.

Tobias Lihoff Larsen

Psykolog

Jasmine Touvinen

Psykolog

Sigge B Skårman

Psykolog

Morten Erichsen

Läkare, specialist i psykiatri

Sara Rodre är leg. psykolog sedan 2014 och specialiststuderande inom forensisk psykologi. Hon har en lång erfarenhet av utredning och bedömning inom olika områden, b.l.a. rättspsykiatri och beroendevård. Hon har även arbetat som konsult med utredning av neuropsykiatriska tillstånd under många år.

Sara Rodre

Psykolog

Beskrivning

Nathalie Hult

Barn- och ungdomspsykolog

Beskrivning

Sigge B Skårman

Psykolog

Beskrivning

Sigge B Skårman

Psykolog

Vad tycker våra kunder om oss?