Om oss

Adhdhälsan är en del av Psykologhälsan AB som sedan starten 2002 levererat högkvalitativa tjänster inom det psykiska området.
Vi hävdar att de flesta privata företag i branschen är kompetenta och professionella.

Så, vad skiljer oss ifrån andra liknande företag?
Förutom att vi har korta väntetider så erbjuder vi både utredning och behandling. Många andra företag erbjuder ofta bara det ena eller det andra alternativet. Så, vill du slippa besväret med att hitta rätt bland olika företag vänder du dig till oss för en snabb och professionell kontakt. Du kommer att göra en investering i dig själv som ger dig chansen att förbättra ditt mående och ditt liv.

Martin Zemlicka

Martin är leg. psykolog, specialist i klinisk vuxenpsykologi. Martin har lång erfarenhet ifrån specialistpsykiatrin och av ADD/ADHD utredningar. Han har ett särskilt intresse för neuropsykiatri i allmänhet och ADD/ADHD i synnerhet. Han har gjort en studie på samsjuklighet och ADD/ADHD och deltar i forskningsprojekt kring olika psykiatriska sjukdomar.

Lars Häggström

Lars är en erfaren kliniskt verksam specialistläkare i psykiatri. Han är överläkare på Affecta psykiatrimottagning med speciell inriktning på affektiva sjukdomar och ADD/ADHD och han deltar även i forskningsprojekt kring olika psykiatriska sjukdomar. Han är författare till ett flertal böcker om psykiska sjukdomar.

Navigering

Allmänna frågor

Genom att fylla i egenremissen som finns här på hemsidan. Därefter tar vi kontakt med dig. Är du osäker på hur du ska gå tillväga, är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller epost.

Nej, vi vänder oss till vuxna och ungdomar från 16 års ålder.

Vi använder oss av den kostnadsfria digitala tjänsten zoom i första hand. Du behöver en fungerande internetuppkoppling samt dator med kamera, surfplatta eller mobiltelefon. Vi har arbetat med zoom under Coronapandemin och vi har bara gott att säga om plattformen. Vill du ha mer information så finns det att läsa på: www.zoom.us

Eftersom vi främst utgår ifrån onlinebaserade tjänster finns det inte några geografiska begränsningar. I de fall patienten önskar fysiska möten är man välkommen till våra fina lokaler i centrala Halmstad.

Oftast är det inte något problem då vi ser våra patienter digitalt. I de fall då fysiska möten blir aktuella måste samtliga mötesdeltagare vara fullt friska och vi håller ett avstånd på minst 1.5 m. På mottagningen finns handsprit och munskydd och personalen är extra noga med hygienrutiner. För att minska risken för smitta på mottagningen kan vi inte ta emot anhöriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer.

info@adhdhalsan.se
070-845 11 70
Telefontid:
07.30-08.30 och 16-17

Besöksadress:
Sperlingsgatan 5
302 48 HALMSTAD

Besöksadress:
Sperlingsgatan 5
302 48 HALMSTAD

Telefon: 070-845 11 70
telefontid 16-17, mån-fre

info@adhdhalsan.se

Besöksadress:
Sperlingsgatan 5
302 48 HALMSTAD

Telefon: 070-845 11 70
telefontid 16-17, mån-fre

info@adhdhalsan.se