Om oss

Adhdhälsan är en del av Psykologhälsan AB som sedan starten 2002 levererat högkvalitativa tjänster inom det psykiska området. Vi som arbetar på företaget är Eric Eklund som är överläkare och Martin Zemlicka och Tobias Lihoff som båda är  psykologer. Vi har ett genuint intresse för människors välmående, vi har många års samlad erfarenhet av specialpsykiatrin och vår kompetens inom våra respektive områden är hög. Genom pandemin har vi lärt oss att det går utmärkt att utreda och behandla online. Många patienter uppskattar att de kan sitta hemma i lugn och ro istället för att lägga sin tid på resor.

Vad skiljer oss ifrån andra liknande företag?
Förutom att vi har korta väntetider så erbjuder vi både utredning och behandling. Många andra företag erbjuder ofta bara det ena eller det andra alternativet. Så, vill du slippa besväret med att hitta rätt bland olika företag vänder du dig till oss för en snabb och professionell kontakt. Du kommer att göra en investering i dig själv som ger dig chansen att förbättra ditt mående och ditt liv.

Eric Eklund

Överläkare Eric Eklund har jobbat i många år med neuropsykiatriska tillstånd inom såväl vuxenpsykiatri som barn- och ungdomspsykiatri samt Statens Institutionsstyrelse. Han har ingått i flera läkemedelsföretags expertgrupper avseende behandling av ADHD. Han har även ingått i läkemedelskommitté i flera år. Han är även anlitad som föreläsare vid ett universitet i Dubai.

Martin Zemlicka

Martin är leg. psykolog, specialist i klinisk vuxenpsykologi. Martin har lång erfarenhet ifrån specialistpsykiatrin. Han har ett särskilt intresse för neuropsykiatri och för psykologisk behandling med KBT. Han har gjort en studie på samsjuklighet och ADD/ADHD och deltar i forskningsprojekt kring olika psykiatriska sjukdomar.

Tobias Lihoff

Tobias Lihoff är leg psykolog sedan 2008 och specialiststuderande inom forensisk psykologi. Han har en lång erfarenhet av utredning och bedömning inom olika områden, bland annat rättspsykiatri och beroendevård. Han har även arbetat som konsult med utredning av neuropsykiatriska tillstånd under många år.

Navigering

Allmänna frågor

Genom att fylla i egenremissen som finns här på hemsidan. Därefter tar vi kontakt med dig. Är du osäker på hur du ska gå tillväga, är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller epost.

Vi vänder oss till barn, ungdomar och vuxna  från 12 års ålder.

Vi använder oss av den kostnadsfria digitala tjänsten zoom i första hand. Du behöver en fungerande internetuppkoppling samt dator med kamera, surfplatta eller mobiltelefon. Vi har arbetat med zoom under Coronapandemin och vi har bara gott att säga om plattformen. Vill du ha mer information så finns det att läsa på: www.zoom.us

Eftersom vi främst utgår ifrån onlinebaserade tjänster finns det inte några geografiska begränsningar. I de fall patienten önskar fysiska möten är man välkommen till våra fina lokaler i centrala Halmstad.

Oftast är det inte något problem då vi ser våra patienter digitalt. I de fall då fysiska möten blir aktuella måste samtliga mötesdeltagare vara fullt friska och vi håller ett avstånd på minst 1.5 m. På mottagningen finns handsprit och munskydd och personalen är extra noga med hygienrutiner. För att minska risken för smitta på mottagningen kan vi inte ta emot anhöriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer.

info@adhdhalsan.se 
070-845 11 70
telefontid 07.30-08.30 och 16-17

Besöksadress:
Sperlingsgatan 5
302 48 HALMSTAD

Besöksadress:
Sperlingsgatan 5
302 48 HALMSTAD

Telefon: 070-845 11 70
telefontid 16-17, mån-fre

info@adhdhalsan.se