Om oss

ADHDhälsan står för ett nytänkande inom branschen. Vi arbetar enbart online och vår ambition är att erbjuda lättillgängliga, snabba och högkvalitativa tjänster. Vi är det smidiga och miljövänliga alternativet och som kund är du alltid nära oss. ADHDhälsan är uppbyggd genom att vi tagit russinen ur kakan ifrån både offentlig och privat vård och sedan paketera innehållet i en digital lösning. Vi har många års samlad erfarenhet av specialistpsykiatrin och ett genuint intresse för människors välmående och hälsa. Vår drivkraft är att alla, oavsett funktionssätt, har rätt att må bra och bli den bästa versionen av sig själva.

Eric Eklund

Överläkare Eric Eklund har jobbat i många år med neuropsykiatriska tillstånd inom såväl vuxenpsykiatri som barn- och ungdomspsykiatri samt Statens Institutionsstyrelse. Han har ingått i flera läkemedelsföretags expertgrupper avseende behandling av ADHD. Han har även ingått i läkemedelskommitté i flera år. Han är även anlitad som föreläsare vid ett universitet i Dubai.

Martin Zemlicka

Martin är leg. psykolog, specialist i klinisk vuxenpsykologi. Martin har lång erfarenhet ifrån specialistpsykiatrin. Han har ett särskilt intresse för neuropsykiatri och för psykologisk behandling med KBT. Han har gjort en studie på samsjuklighet och ADD/ADHD och deltar i forskningsprojekt kring olika psykiatriska sjukdomar.

Raphael Silnicki

Raphael är legitimerad psykolog med erfarenhet från vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och som skolpsykolog. Han har utbildat studenter på psykologprogrammet vid Stockholms Universitet om hur man kan utreda och förstå ADHD och även föreläst i andra sammanhang, bland annat om ledarskap och om att möta ungdomar i utsatta miljöer. Raphaels specialområden som psykolog är ADHD, autism, och att analysera och förändra beteenden. Utöver arbetet som psykolog studerar Raphael till läkare vid Karolinska Institutet.  

 

Anna Lihoff Larsen

Anna har arbetat som legitimerad psykolog sedan 2007. Främst med neuropsykiatriska utredningar inom specialistpsykiatri, men även på BUP.

Sofia Hjerling

Sofia har arbetat som legitimerad psykolog sedan 2013. Som psykolog har hon har framförallt arbetat inom specialistpsykiatrin, men också inom företagshälsovård och primärvård. Nu gör hon primärt ADHD-utredningar för vuxna på ADHDhalsan.

Sofia har också en master i ”Digital Management” och arbetar med den digitala utvecklingen av tjänsten utöver  psykologarbetet. 

Tobias Lihoff

Tobias Lihoff är leg psykolog sedan 2008 och specialiststuderande inom forensisk psykologi. Han har en lång erfarenhet av utredning och bedömning inom olika områden, bland annat rättspsykiatri och beroendevård. Han har även arbetat som konsult med utredning av neuropsykiatriska tillstånd under många år.

För att klara av att hålla korta väntetider har vi utöver basbemanningen tillgång till följande personal:

  • Karin Strömberg, leg psykolog
  • Sara Rodre, leg psykolog
  • Johanna Larsson Friberg, leg psykolog, specialist i neuropsykologi
  • Nathalie Hult, barn & ungdomspsykolog
  • Sigge B Skårman, leg psykolog
  • Morten Erichsen, leg läkare, specialist i psykiatri

Vill du boka en tid för utredning online?

Här kan du fylla i en egenremiss, så tar vi kontakt med dig för att boka ett inledande bedömningssamtal online. Priset för bedömningssamtalet är 990 kr. Om det efter samtalet finns underlag att fortsätta med en utredning bokas ytterligare tider.  

Kontakt

Telefon: 070-845 11 70
E-post: info@adhdhalsan.se

Kontaktformulär

Här kan du kontakta oss om du har frågor: