ADHD behandling Lycksele

Medicinsk behandling av ADD/ADHD

Vi erbjuder ADHD behandling för dig i Lycksele och hela Sverige eftersom behandlingen görs online via digitala möten. 

Endast patienter som genomgått utredning hos oss erbjuds medicinska insatser. 

Skälet är att vi vill kunna garantera våra patienter korta väntetider. Har du en ADD/ADHD diagnos sedan tidigare hänvisar vi dig till annan vårdgivare.

Om din utredning visar att du har ADD/ADHD svårigheter som kan behandlas med läkemedel har du möjlighet till att boka tid till specialistläkare i psykiatri med flerårig erfarenhet av ADD/ADHD behandling. Tillsammans med dig gör läkaren upp en behandlingsplan som sedan utvärderas kontinuerligt.  

Läkemedel är en effektiv och säker behandlingsmetod vid ADD/ADHD.

Målgruppen är vuxna och ungdomar från 16 år.

Vanliga frågor om Medicinsk behandling av ADD/ADHD

Du kommer att bli undersökt av en erfaren specialistläkare och tillsammans gör ni en medicinsk behandlingsplan med de läkemedel som kan passa dig bäst. Tillsammans med en sjuksköterska utvärderas sedan planen regelbundet. Efter ca 1 år följs planen upp med ytterligare ett läkarbesök. 

Nej, vi behandlar bara de patienter som genomgått en utredning hos oss. Skälet är ett vi vill säkerställa korta väntetider.

Nej, vi arbetar enbart med utredning och behandling. Vi rekommenderar att du vänder dig till din vårdcentral eller företagshälsovård.

Betalning

Nej, vi är helt privat finansierade och därför gäller inte regional sjuktaxa hos oss.

Nej, i nuläget är det inte möjligt

Vi erbjuder ett komplett medicinskt behandlingspaket innefattande 12 månaders uppföljning med specialistläkare och sjuksköterska för 10 800  kr. Om du därefter önskar fortsätta kontakten med oss kostar det 4800 kr för ett andra år där 2 uppföljningar av sjuksköterska ingår samt ett med läkare.

Vi har olika betalningslösningar allteftersom det passar dig. Du betalar med Swish eller online via betallänk.

Navigering

Allmänna frågor

Genom att fylla i egenremissen som finns här på hemsidan. Därefter tar vi kontakt med dig. Är du osäker på hur du ska gå tillväga, är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller epost.

Vi vänder oss till barn, ungdomar och vuxna  från 12 års ålder.

För att använda våra tjänster behöver du en välfungerande internetuppkoppling och tillgång till en dator med kamerafunktion, surfplatta eller mobiltelefon. Vår plattform är klassad som en medicinteknisk produkt samt CE-märkt enligt MDR. Videofunktionen är integrerad i systemet och vi följer GDPR. Appen (lanseras i oktober/november) laddar du ner här på hemsidan, via app store eller i playbutiken.

Eftersom vi främst utgår ifrån onlinebaserade tjänster finns det inte några geografiska begränsningar. I de fall patienten önskar fysiska möten är man välkommen till våra fina lokaler i centrala Halmstad.

Oftast är det inte något problem då vi ser våra patienter digitalt. I de fall då fysiska möten blir aktuella måste samtliga mötesdeltagare vara fullt friska och vi håller ett avstånd på minst 1.5 m. På mottagningen finns handsprit och munskydd och personalen är extra noga med hygienrutiner. För att minska risken för smitta på mottagningen kan vi inte ta emot anhöriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer.